tent

GRATIS TRIP NAAR CITY-CAMP MADESTEIN!
All-inclusive!

VIER VAKANTIE IN EIGEN STAD MET JE MATTIES UIT DE BUURT OF UIT JE TEAM

MELD JE NU AAN EN WIN EEN JBL CLIP 4 EN EEN MEDIAMARKT CADEAUKAART OF FASHIONCHEQUE T.W.V. €30
Winnaars worden 18 augustus om 18u bekend gemaakt

 

Op 19 en 20 augustus presenteert Den Haag Inside Out een unieke gratis Haagse Stadscamping. Om 15 uur nemen we je in ontvangst en de next morning ben je om 10 uur weer foetsie!

 

Ontbijt en diner zijn geregeld. Overdag kies je uit vette masterclasses als AFRO-FUSION dansen of boksen met DELANO JAMES (3x NL champ) Ook kan je leren draaien en mixen en is er een GAME & CHILL ZONE. In de avond bij het kampvuur luister je naar (of doe je mee met) vette deuntjes van PAT SMITH (onze Nachtburgemeester en Splendid leadzanger) of je gaat pirouetjes spinnen bij de SILENT DISCO. Je slaapt in een luxe kartonnen tent die je zelf kan pimpen met glitters, moppen en hilarische oneliners!

 

Kom met je vrienden of je team de vakantie afsluiten om met vrolijke energie het seizoen te starten!

 

We hebben in totaal 50 tentjes per dag: dat zijn 25 duo’s en 25 single onderkomens.

MELD JE NU AAN!


Aanmelden is individueel en dus per persoon, maar vul in met wie of met welk team je deze unieke experience wilt delen en we delen jullie met elkaar in.

MASTERCLASS BOKSEN VAN NEDERLANDS KAMPIOEN DELANO JAMES
Als iemand een geboren vechter is, is het Nederlands bokskampioen Delano James. Anderhalf jaar stond bokser Delano James buitenspel door blessureleed, maar het weltergewicht uit Nootdorp knokte zich terug. Hij won goud en driemaal zilver. Delano’s leidraad is “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”. Hij geeft les, motiveert en maakt de mensen om zich heen sterker. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

PAT SMITH
De Nachtburgemeester van Den Haag en zanger van de Haagse funky, reggaeband Splendid weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Met Splendid speelde hij op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion. Pat is ook nog eens pro surfer, drum and bass MC en natuurlijk zanger. Gewapend met gitaar is op de camping van de partij. Met z’n allen dus met Pat om het kampvuur, jammen en meezingen!

WORKSHOP AFRO-FUSHION
‘’Express yourself’’ is het motto van dansschool Mistura Movement. Het gevoel van ‘samen’ en de overtuiging van ‘jij hoort er ook bij’ staan hier centraal! Afro Fusion is geïnspireerd op de traditionele Afrikaanse dans gecombineerd met Hip Hop moves en House Music. Vloeiend en krachtig bewegen op energieke klanken is goed voor de mens. Emotioneel, mentaal en spiritueel!

LEER MIXEN EN DRAAIEN:
Zie jij jezelf al op de mainstage staan van een groot festival of wil je gewoon lekker met muziek bezig zijn? Dan ben je bij De DJ Coach aan het goede adres. Hier leer je waar al die knoppen voor zijn en hoe je onder andere de juiste nummers op het juiste moment kan draaien en leer je naadloos te mixen. In deze workshop gaan we vooral een klein feestje bouwen!

CHILL EN GAME ZONE
Op de camping is een CHILL ZONE voor zonaanbidders en levensgenieters. Je hoeft hier niets behalve te chillen. Ben je uit gechillt dan kun je ook terecht bij de GAME ZONE met echte klassiekers zoals tafelvoetbal, tafeltennis en natuurlijk Jeu de Boules. Ook Mens Erger Je Niet en Twister zijn van de partij, maar dan natuurlijk wel in XXXL-Formaat.