OVER DEN HAAG INSIDE OUT

De gemeente Den Haag helpt de Haagse jongeren om zich in deze tweede corona-zomer toch niet te vervelen. In samenwerking met Haagse organisaties kunnen alle jongeren uit Den Haag deze zomervakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten. Den Haag Inside Out is onderdeel van De Haagse Zomerprogrammering.

 

ZOMERPROGRAM070

Jonge Hagenaars verdienen meer dan ooit een zomer vol plezier en ontmoetingen met leeftijdsgenoten. Corona heeft veel impact (gehad) op het sociale en mentale leven van kinderen en jongeren. Daarom wordt in de zomervakantie (16 juli – 29 augustus) voor de kleintjes, de pubers en de jongvolwassenen het Zomerprogramma070 – The City is Ours! georganiseerd.

 

In iedere wijk is wat te doen op het gebied van sport, cultuur en bijscholing. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar de kans te geven aan activiteiten deel te kunnen nemen. En te zorgen dat ze plezier hebben bij activiteiten die hun wereld vergroten en waarbij ze (nieuwe) leeftijdsgenoten ontmoeten.

 

Voor iedereen van 4 tot 27 is er van alles te doen. Van suppen in de grachten tot kamperen in je buurt. En van het Olympic Festival met sportieve activiteiten in alle stadsdelen tot hutten bouwen in Leidschenveen-Ypenburg.

 

Er zijn kinderbuurt-vakantiestraten, workshops koken, dans, skaten en nog veel meer. Check ons programma en volg ons op instagram.

 

Zomerprogramma070 wordt georganiseerd door de gemeente samen met welzijns- en jongerenorganisaties, scholen, cultuurinstellingen en sportverenigingen. En is bedacht met jongeren.

 

De gemeente Den Haag wenst alle kinderen en jongeren een hele mooie zomer!

 

Website: zomerprogramma070.denhaag.nl