The Late Night Show start iedere vrijdag om 21.00 uur en is te volgen via onderstaande livestream.

THE LATE NIGHT SHOW 7 MEI

Wat betekent vrijheid voor jou? Daar gaan we het de komende uitzending over hebben. Met weer drie gasten uit de stad. We kijken met hen naar vrijheid en het bereiken van vrede wereldwijd. Maar ook hoe we dat met elkaar in Den Haag doen. Ook zijn Moos en Beau natuurlijk weer de straat opgegaan om te horen wat jullie verstaan onder vrijheid. Er zijn optredens van Jamie&Juliana. En de kijkers lieveling Eddy heeft weer zijn ‘Eddy’s 60 seconds’.
Gasten
Chantal Suissa-Runne is een sociaal ondernemer op het gebied van Diversiteit & Inclusie en conflicttransformatie. Favoriete uitspraak: “Als je snel wilt gaan, ga dan alleen, als je ver wilt gaan, ga dan samen!”
Dania is een proactieve jonge Palestijn uit Jeruzalem en een gepassioneerde masterstudent mensenrechten en internationale betrekkingen. Leven onder bezetting heeft zijn passie aangewakkerd bij het zoeken naar structurele verandering door middel van o.a. dialoog en het vertellen van verhalen.
Garey Gebremichael is van Eritrese afkomst en heeft zijn eerste levensjaren in Sudan gewoond vanwege de oorlogssituatie in zijn land. Vanaf zijn 6e woont en leeft hij in Nederland. Door zijn werk als pastoor heeft hij met verschillende jongeren van verschillende nationaliteiten te maken.
Daniël Gebremichael
Jamie & Juliana